Het geluksgevoel festival

20 augustus 2017 / Nieuws

Het is zover! Mede dankzij jullie hulp presenteer ik op zondag 1 oktober mijn boek Het geluksgevoel. Omdat het beschreven gevoel een beleving is, wil ik het boek juist met die beleving presenteren. Daarom de boekpresentatie: Het geluksgevoel Festival.

 

Vanaf 13:00u bemannen mijn vrienden en ik het terrein van de democratische school DOE040 en zorgen we met workshops en inspirerende verhalen voor een middag vol positieve vibes. De activiteiten worden bij aankomst onthuld. Vervolgens volg jij je nieuwsgierigheid en sluit je aan waar je wilt. De middag wordt muzikaal omlijst en uiteraard afgesloten met de boekpresentatie.

 

Wil je erbij zijn? De bestelling van 1 boek geldt als toegangsticket voor 1 persoon. Koop een boek en meld je aan. Ik kijk er onwijs naar uit om jou op 1 oktober te zien.