Meet Up

Door mijn verhaal te delen – als blog, boek, documentaire en theatervoorstelling – wil ik laten zien wat je hart volgen is, dat het kan, en hoe. En ik kan me voorstellen dat je daar vragen over hebt. Vragen over hoe ik met bepaalde situaties omga. Vragen over wat ik bedoel met bepaalde passages. Vragen over hoe jij het zelf toepast in je eigen leven. In mijn wereld ondersteunen, inspireren en stimuleren we elkaar onvoorwaardelijk in het vinden en zijn van onszelf. We doen het samen. Daarom organiseer ik interactieve meet ups.

 

WAT PRECIES?

We komen met maximaal 12 mensen in een uiterst sfeervolle ambiance bij elkaar. Ik heb al mijn verhalen, foto’s en video’s bij de hand en flow mee op de nieuwsgierigheid van de zaal. Het moment bepaalt de invulling van de bijeenkomst. Mocht je van tevoren al vragen hebben, neem ze mee. Laat de rest ontstaan gedurende de avond. ♥

 

WANNEER EN WAAR?

Dinsdag 19 december van 19:30u tot 22:00u

Bij Brasserie Vulders: Gemullehoekweg 15 in Oisterwijk

 

INVESTERING

€25,-*

 

*Mocht je echt geen €25,- te besteden hebben en toch aan alles voelen hierbij aanwezig te willen zijn, neem dan contact op via boekingen@ericmijnster.nl.

 

MELD JE AAN