Alles kan

Alles kan is een combinatie van een lezing en een theatervoorstelling. Ik beleef mijn persoonlijke verhaal over het omgaan met tegenslagen, het kiezen voor mezelf en het realiseren van het ondenkbare. Wat ik vertel is uit het leven gegrepen; herkenbaar voor iedereen. Ik laat je zien dat we mogen vertrouwen op onze intrinsieke motivatie. En wat er gebeurt als we dat doen. Sky is the limit.

 

OPENBARE LEZINGEN

29 mei

FietsFiesta

Boekhandel Van Kemenade &
Hollaers Breda

20:00-
22:00

Tickets

 

14 juni

Het grootste kennisfestival
van Nederland

Havenkwartier
Deventer

15:00-
16:00

Tickets

 

1 september

Compassie Festival

Kloosterhotel ZIN
Vught

Ntb

Tickets

 

13 september

Inspiratieavond

Wielercafé Velosoof
Eindhoven

20:00-
22:00

Vrije entree

 

REACTIES

“Zelden zo’n jaloersmakende en inspirerende lezing tijdens een netwerkbijeenkomst meegemaakt.”
– Fred Rommens, directeur bij Treetops

 

“Een heel inspirerend en herkenbaar verhaal. Wat een ervaring en lef, doorleefd en passend in de vraagstukken van nu.”
– Paul Driesen, mindconnector bij Delphi Mindconnection

 

“Inspirerend. Gedurfd. Meeslepend. Eric neemt je mee op een persoonlijke reis waarin de emoties en blijvende littekens voelbaar worden in de zaal. Desondanks geeft hij hieraan een positeve en bijzonder inspirerende wending in zijn verhaal dat letterlijk en figuurlijk de hoogste toppen bereikt!”
– Luc Cousin, manager Refurbishment & Waterproofing bij Sika Nederland B.V.

 

“Een mooi en inspirerend verhaal, dat grote indruk maakte op het docententeam. Zo’n indruk dat alle leerlingen van de mavo dit verhaal ook nog te horen zullen krijgen. Je bent eigenaar van je eigen leven en er is héél, héél veel mogelijk.”
– Scholengemeenschap Sophianum

 

“Zijn documentaire en boek raken je, maar als Eric voor een publiek staat bezorgt hij je echt kippenvel met zijn verhaal.”
– Myrthe Geerts, Communicatieadviseur bij de Hoge Raad der Nederlanden

 

REACTIES

“Een ontzettend inspirerend en jaloersmakend verhaal. Iedereen kan zich hierin herkennen. Mijn studenten waren zichtbaar geraakt. Als ik Erics verhaal eerder in mijn leven had gehoord, dan had ik veel meer sprongen in het diepe durven wagen. Zowel ik als mijn studenten.”
– Inge Derks, docent op het Albeda College
 
“Ondanks de amper 7 minuten tijd, heb ik constant met volle aandacht gekeken en geluisterd. Ik kreeg spontaan zin om alle dromen die ik zelf heb, morgen te realiseren.”
– Leyla, organisator Pecha Kucha Veldhoven
 
“Eric heeft een bijdrage geleverd aan onze thema-avond waar het onderwerp ‘eigenaarschap’ was. Door zijn boeiende wijze van presenteren wist hij de bezoekers te inspireren. Zijn levensverhaal geeft mooi weer hoe je eigenaarschap over je eigen leefproces kunt realiseren om zo je dromen waar te maken.”
– Paul Brouwers, docent op Hogeschool de Kempel

 
“Eric is een bijzonder spreker, hij neemt je mee op reis en inspireert jou om hetzelfde te doen. Dankzij Eric weet ik dat ik mijn passies kan combineren en me hierin niet hoef te beperken.”
– Saranda Suzanna Adriana Walgaard, organisator bij Metzonderwerk

 
“Erics manier van vertellen in combinatie met prachtige foto’s zorgen bij mij direct voor een soort drang om zelf iets te ondernemen. Hij vertaalt zijn ervaringen en avonturen eenvoudig naar thema’s als zelfkennis, doorzettingsvermogen en het maken van keuzes. Zijn blik hierop werkt verhelderend en motiveert mij om mijn dromen te verwezenlijken. Kort samengevat is deze lezing een must-see voor iedere student!”
– Rolf Honderslo, student op Saxion Hogeschool

 
“We hingen aan zijn lippen! Ontspannen, authentiek en vanuit zijn hart inspireerde, ontroerde en fascineerde Eric het aanwezige publiek.”
– Tanja Steenhorst, organisator FietsFiesta Breda

 

Tal van andere thema’s relateren aan mijn verhaal, zoals: oude patronen loslaten, out of the box denken, angsten trotseren, handelen uit intrinsieke motivatie, het (her)vinden van je passie, persoonlijk leiderschap en leven in flow. Indien gewenst combineer ik mijn lezing met een workshop. Ik werk samen met sprekersbureau Speakers Academy.

 

NEEM CONTACT OP