Ik vertel mijn persoonlijke verhaal over het omgaan met tegenslagen, het kiezen voor mezelf en het realiseren van het ondenkbare. Wat ik vertel is uit het leven gegrepen; herkenbaar voor iedereen. Ik laat je zien dat we mogen vertrouwen op onze intrinsieke motivatie. En wat er gebeurt als we dat doen. Sky is the limit.

 

Een mooi en inspirerend verhaal, dat grote indruk maakte op het docententeam. Zo’n indruk dat alle leerlingen van de mavo dit verhaal ook nog te horen zullen krijgen. Je bent eigenaar van je eigen leven en er is héél, héél veel mogelijk.

– Scholengemeenschap Sophianum

 

“Erics manier van vertellen in combinatie met prachtige foto’s en video’s zorgen bij mij direct voor een soort drang om zelf iets te ondernemen. Hij vertaalt zijn ervaringen en avonturen eenvoudig naar thema’s als zelfkennis, doorzettingsvermogen en het maken van keuzes. Zijn blik hierop werkt verhelderend en motiveert mij om mijn dromen te verwezenlijken. Kort samengevat is deze lezing een must-see voor iedere student!”

– Rolf Honderslo, student bij Saxion Hogeschool

 

“Inspirerend. Gedurfd. Meeslepend. Eric neemt je mee op een persoonlijke reis waarin de emoties en littekens voelbaar worden in de zaal. Hij geeft hieraan een positeve en bijzonder inspirerende wending in zijn verhaal dat letterlijk en figuurlijk de hoogste toppen bereikt!”

– Luc Cousin, manager refurbishment & waterproofing bij Sika Nederland B.V.

 

“Een uitstekende manier om een brainstormdag mee te beginnen. Eric zet aan tot out of the box durven denken. Daarnaast houdt hij met zijn inspirerende verhaal een spiegel voor. Wie ben ik? Wat wil ik nu eigenlijk? En belangrijker; waarom doe ik wat ik doe? Persoonlijke kwesties die van directe en enorme invloed zijn op de zakelijke omgeving. Een aanrader!”

– Nick van Mourik, marketingmanager bij Reframe Advies en Training

 

Tal van andere thema’s relateren aan mijn verhaal, zoals: oude patronen loslaten, out of the box denken, angsten trotseren, handelen uit intrinsieke motivatie, het (her)vinden van je passie, persoonlijk leiderschap en leven in flow. Ik werk samen met sprekersbureau Speakers Academy.

 

NEEM CONTACT OP