Openbare lezingen

Sterrenstof september - Vorige week schreef ik Elastiek: een verhaal over de onvermijdelijke kracht van authenticiteit. Enkele dagen later tikte de Raad voor de Journalistiek het televisieprogramma De Monitor op de vingers vanwege onzorgvuldig journalistiek gedrag met betrekking tot een uitzending waarin ‘jezelf-zijn-school’ DOE voornamelijk negatief in beeld werd gebracht. Tussendoor werd ik 30 jaar en herinnerde ik me met tal van mooie mensen aan een kampvuur hoe ik twee jaar geleden nog met niets dan mezelf in een bus door de bergen avonturierde. Er gebeurt veel. En het gebeurt snel.

Eén dag na mijn verjaardag stond ik op Festival Compassie met mijn levensverhaal. Wat een feest! Wat een verbinding ook. De energie in de zaal voelde geweldig en ik vond het net zo geweldig om uitgebreid na te praten (zie foto). Onze eigen wegen leven doen we samen. Deze maand staan er nog drie openbare lezingen op het programma en ik nodig je van harte uit om erbij te zijn.

Donderdag 13-9 – 18:00u – Het grootste kennisfestival van Nederland – Breda
Woensdag 19-9 – 20:00u – De Velosoof – Eindhoven (vrije entree)
Zaterdag 29-9 – 19:30u – Theater De Schalm – Veldhoven (vrije entree)

Schrijf je in voor de maandelijkse Sterrenstof-nieuwsbrief
en blijf op de hoogte.