Memorabel

Sterrenstof januari – Vorig weekend wandelde ik met de zon op mijn gezicht over besneeuwde bergflanken. Het herinnerde me aan al die machtige momenten die ik in de Franse Alpen heb beleefd. Tegelijkertijd had ik er een missie die niet alleen met terugkijken te maken had. Ik wilde filmen. Ik wilde mijn boodschap in het héél kort op beeld vastleggen in de omgeving waar ik de flow in mij ontdekte. En dat gebeurde. Ik ging kopje onder in de diepe sneeuw, schuifelde over een spekgladde boomstam en zei het een en ander in de camera. Het resultaat:

MEMORABEL
Tijdens mijn laatste lezing van 2018 stond ik in de Hadassa Hoeve. Dat was een bijzonder moment. Ook door het contrast ten opzichte van mijn eerste lezing van 2018. Op social media schreef ik er het volgende over: “Mijn jaar begon in januari bij Sika, waar ik mijn verhaal deelde met 80 mannen uit de bouw. Vrijdag sloot ik 2018 af met een lezing bij de Hadassa Hoeve: een woonboerderij voor kwetsbare jonge vrouwen. Ik heb zo veel ‘verschillende’ mensen gezien het afgelopen jaar. Ik heb vooral gezien hoe al die verschillende mensen hetzelfde zijn.” Met dat prachtige besef ging ik het nieuwe jaar in.

In dat nieuwe jaar draait de wereld onveranderd door. Er zijn alweer zo veel memorabele dingen gebeurd. Ik heb een pot gemaakt waar ik briefjes met indrukwekkende momenten in bewaar. Dat lijkt me leuk voor december 2019. Er staan dingen op de agenda die bij voorbaat memorabel zijn. Die deel ik zodra het moment daar is. Bij mijn lezing tijdens de Dutch Happiness Week in Parktheater Eindhoven op vrijdag 22 maart kondig ik er één van aan. Be there ;-)!

> Tickets bestel je via Parktheater Eindhoven