Deze update is bedoeld voor eenieder die vanmiddag vol schaamte met familie of vrienden voor de open haard peentjes vreest te zweten bij gebrek aan een geschikt presentje voor een wielerliefhebber.

Aan de Costa Blanca is het zomer in de winter. Ook in de maanden februari, maart en april is een strak blauwe lucht er eerder regel dan uitzondering. De gemiddelde temperatuur schommelt in die periode rond de 20 °C en dat staat garant voor aangenaam toeven. Zowel aan het zwembad, als op twee wielen. Vooral op twee wielen. Het asfalt richting het achterland loopt namelijk omhoog, is uitdagend, en is zo veelzijdig dat ieder type fietser er aan z’n trekken kan komen. Bovendien kijk je vanaf de knappe heuvels uit over het golvende water van de Middellandse Zee. Wat wil je nog meer in de tijd dat Nederland gebukt gaat onder vrieskou en nattigheid? Ik neem je familie of vrienden – en jouzelf natuurlijk – er dolgraag mee naartoe. Check www.ga-fietsreizen.nl voor alle ins en outs.