Ik dank jou

15 mei 2016 / Foto's

Foto van Eppo Karsijns / Tour for Life 2015

Alles wat ik deel via Gespleten asfalt, deel ik ‘omdat ik het wil.’ Iets onverklaarbaars in me zegt me dat ik dit moet doen: stukjes schrijven, kiekjes maken en video’s monteren. Ik doe het niet voor de aandacht, niet voor de likes en niet voor het geld. Ik doe het gewoon. Ik doe niets liever. Het vuur in me is mijn enige motivatie. Ik ben jou zo dankbaar dat ik mijn ervaringen met je mag delen, dat ik je NOOIT wil laten betalen voor Gespleten asfalt.

 

Je weet inmiddels – helemaal na het verhaal ‘Eén minuut‘ van gisteren – dat ik eind augustus de achtdaagse goede doelen tocht Tour for Life fiets voor Stichting Daniël den Hoed: een stichting die kanker onderzoekt en zieken ondersteunt waar mogelijk. Mocht je me op de een of andere manier toch een blijk van steun willen geven, voel je dan vrij om mijn persoonlijke Tour for Life pagina te bezoeken en te doneren voor onze medemens. Doe het alsjeblieft niet voor mij, maar omdat jij voelt dat je het wilt. Ik ben je immers al immens dankbaar.

 

Mijn persoonlijke Tour for Life pagina: https://www.tourforlife.nl/eric-mijnster.