Je suis

10 augustus 2016 / Foto's

Het uitzicht verschilt lichtelijk van de plek waar ik een week geleden wakker werd, maar ik merk dat de vorm van de buitenkant geen invloed heeft op het gevoel van binnen. Ik slaap deze week bij m’n broeder Tim ‘Je suis’ (uitgesproken als ‘zje suis’) Remie in het wonderschone Tillywood. Samen met de zanger heb ik een tijdlijn door z’n huiskamer gelegd, en links en rechts plaatsen we bepalende momenten van onze levens sinds onze ontmoeting. Het is briljant om te zien dat we afzonderlijk van elkaar dezelfde pieken en dalen zijn gepasseerd. Al beklom hij podia terwijl ik bergpassen besteeg. Waar deze creatieve uitspatting toe leidt, lezen jullie binnen de kortste keren. Het begin van het einde.

 

Overigens verblijf ik vanaf nu een tijdje in Nederland. Aanstaande zondag ben ik present bij de laatste bijeenkomst voor Tour for Life en zetten we met Team Gespleten asfalt de puntjes op de i voor de etappekoers van Italië naar Nederland die 28 augustus aanvangt. Op 9 oktober sta ik aan de start van de seizoensafsluitende toertocht Meewind Koers om 115 kilometer te rijden met de mensen die met me willen fietsen. Aanmelden doe je via www.meewindkoers.nl/gespleten-asfalt. Waar ik nadien op af ga, zal het moment bepalen. Salut!