Licht uit en spot aan. Op 17 en 18 september delen m’n zangervriend Tim Remie en ik ons verhaal. Niet via een tekst op Gespleten asfalt, maar in real-life. Voor mij persoonlijk is het zo intens om dit met m’n maat te doen. Na jaren alleen dromen leven gebeurt het nu samen. Het gevoel van flow² kwam gisteren tijdens de repetities keihard binnen. Tranen druppelden over m’n wangen. Ik zou het fantastisch vinden als jullie er over een maand bij zijn. Bij deze is iedereen uitgenodigd.

Ons verhaal geldt ook als aankondiging voor een essay dat ik afgelopen winter in alle stilte geschreven heb. ‘Flirten met het mens zijn’ gaat over m’n zoektocht naar en vondst van de kern van geluk, omschreven aan de hand van de meest bepalende gebeurtenissen in mijn leven en even zo levensveranderende ontdekkingen. Het essay is vanaf 17 september te verkrijgen. Man, er gebeurt zoveel. Ik kan ‘t amper meer bijhouden met bloggen.