Dromen leven

31 januari 2017 / Foto's

Op 14 januari 2015 stond ik voor het eerst voor een groep mensen om te vertellen over mijn levensstijl. Ik had vrienden en familie uitgenodigd in een café in Tilburg en liet daar zien hoe ik begonnen was met het ‘leven van dromen’. Aan de hand van de combinatie van drie kernwoorden – communicatie, sport en avontuur – was ik op dat moment als van alles actief geweest. Wintersportreisleider in de Alpen, fietsbegeleider in Noorwegen, gastheer en schrijver voor de Zesdaagse van Amsterdam en Rotterdam, schrijver voor fietsmagazines met reportages vanuit o.a. Griekenland en Portugal, etc. De lijst met dromen die ik al had geleefd was lang. Erg lang. Onderaan de lijst stonden nog vier activiteiten die ik er out of the blue bij had gezet: la Route des Grandes Alpes fietsen, een documentaire, een boek en een theatershow. De rest is geschiedenis.

 

Dat en hoe dat in hemelsnaam kan deelde ik tijdens mijn Pecha Kucha in Tilburg een week geleden. Ik vond het leuk ^_^.