Dankjewel. Dankjewel berg. Dankjewel asfalt. Dankjewel sneeuw. Dankjewel Duursport.nl voor het onovertroffen klepper-kostuum. Dankjewel fiets voor alle avonturen die we samen beleven. Dankjewel pa voor een stel ijzersterke benen. Dankjewel kippenvel dat me telkens omarmt als ik intens waarneem en geniet. Dankjewel voor de tranen in m’n ogen. Dankjewel intuïtie. Dankjewel gidsen voor jullie overduidelijke signalen. Dankjewel voor elke zielsvriend op aarde. Dankjewel freeskiërs door wie ik deze dagen omringd ben Tijn Vuijk, Tim van Houtteghem en Koen Bakkers. Dankjewel iedereen aan de andere kant van het scherm. Dankjewel oud-klasgenoten. Dankjewel fietsliefhebbers. Dankjewel Marieke voor jouw engelenstem en het liedje ‘Mijn leven is van mij’ dat me de ganse klim vergezelde. Dankjewel Typhoon voor alle teksten die ik in de loop der jaren hoofdknikkend ben gaan begrijpen. Dankjewel familie. Dankjewel vrienden. Dankjewel Freddy Mercury voor jouw tijdloze onbevangenheid. Dankjewel Earleen. Dankjewel alles en iedereen ter wereld. Dankjewel universum, wat een speeltuin. Ik voel zoveel liefde en wil het met iedereen delen. Deze dag, dit moment, dit gevoel. Wat zijn we mooi. Dankjewel vanaf een spierwitte Cormet de Roselend. Namasté.