Naar de drukker

12 september 2017 / Foto's

Na maanden intensieve redactie, correctie en vormgeving heb ik gisteren officieel een ‘GO’ gegeven voor het drukken van Het geluksgevoel. Dat voelt zó bijzonder. De ervaringen en levenslessen die ik tot nu toe onzichtbaar bij me draag zijn straks toegankelijk voor wie erover lezen wil. Ik geniet ervan om de koers van m’n hart te varen en over drie weken word ik vergezeld in het vertellen daarover. Mijn boek doet dat ook. Alsof ik een partner-in-crime heb gecreëerd.

 

Op 1 oktober, tijdens Het geluksgevoel Festival, presenteer ik mijn papieren equivalent. De voorbereidingen voor die dag zijn in volle gang. M’n vrienden en vriendinnen bellen me elke ochtend op om te vragen hoe lang ze nog moeten wachten voordat ze hun workshops mogen geven en Tineke (bekend uit de documentaire Omdat ik het wil) oefent dagelijks met het zetten van honderden koppen koffie en thee. Ze schijnt inmiddels een koffieshop te zijn begonnen in haar voortuin. Ik ben bezig met alle andere randzaken en heb waanzinnig nieuws: er zijn nog een paar plaatsen vrij!

 

Wil je een boek bestellen én naar het festival komen? Meld je aan!