Er zit een dia in mijn hoofd. Dat is mijn perspectief. De vormen op het plaatje bepalen hoe dat ik de wereld zie. Mijn gedachten, overtuigingen, noem het mindset. Het lijf dat mijn dia draagt, draagt de naam Eric Mijnster.

Een trauma in het leven, betekent een vlekje op het beeld en dat wordt dan als 3D op de omgeving geprojecteerd. Zie ik beren op de weg? Dan zullen er beren zijn. Zie de wereld als een spiegel, poets je dia en de beer verdwijnt.

Je ziet hoe dag en nacht verschijnt, maar heb jij je wel eens afgevraagd waarmee je naar gedachten kijkt? Aandacht, bewustzijn, sereniteit. Een bruisende energie die onuitputbaar uit de leegte rijst.

Die dia maakt regels, tijd, vormen, mensen, maar in het licht voor de dia zijn er helemaal geen grenzen. Schijn je licht door de dia en er openen deuren. Alles kan, als jij het laat gebeuren.