Your personal why. Intrinsieke motivatie. Transparantie. Openheid. Persoonlijke verbinding. Veiligheid om jezelf te zijn. Authenticiteit. Je eigen leider zijn. Waar ik ook kom – in het democratisch onderwijs, bij de opleiding pedagogisch meesterschap, in het theater met (school)voorstellingen en met lezingen in de corporate wereld – OVERAL kom ik mensen tegen die het belang ervan inzien en ermee bezig zijn om een verandering teweeg te brengen. Er is een transitie gaande.

Afgelopen maandag deelde ik mijn verhaal en workshop met internationale leiders van NXP Semiconductors (zie foto), als inspirerende uitnodiging om te reflecteren en persoonlijke verhalen te delen. Het vrijuit leven van je purpose begint bij het innerlijke gevoel dat alles er mag zijn. Dat jij er helemaal mag zijn. Zoals je bent. Wie die ruimte ervaart, gaat bijdragen vanuit zijn essentie. En als jij dat zuivere enthousiasme in jezelf voelt, en leeft, dan steek je jouw omgeving ermee aan.