PREMIÈRE: 27, 28 & 29 SEPTEMBER

Als de juffrouw aan de kinderen vraagt wat ze willen worden als ze later groot zijn, zegt Eric: ‘Gelukkig.’ Hij meent wat hij zegt. Maar wat is ‘gelukkig’ eigenlijk? Hoe word je dat? Wat is ervoor nodig? En wie leert je wat het is?

 

Eric vindt zijn antwoorden niet thuis, niet op school en niet op de universiteit. Maar wat, waar of hoe dan wel? Na de diploma-uitreiking kiest hij ervoor om zijn nieuwsgierigheid te volgen. Hij stapt op de fiets om in 36 uur 650 kilometer en 14 Alpenbergen in één keer te fietsen, zonder te slapen. Kort daarna zegt hij de huur van zijn appartement op, zet hij al zijn spullen te koop en besluit hij in een bus te gaan wonen. Eric beleeft een groot avontuur vol spraakmakende ervaringen en belangrijke inzichten.

 

SAMENWERKING
Een ongelofelijk, belangrijk en waargebeurd verhaal over geluk enzo is een samenwerking tussen jeugdtheaterplatform Wildpark, Parktheater Eindhoven, de gemeente Eindhoven en Eric Mijnster. Op 27, 28 en 29 september gaat de theatervoorstelling in première in Pand P in Eindhoven. De ticketverkoop start in mei. Blijf op de hoogte.

TICKETS

ticketverkoop start in mei

blijf op de hoogte

STERRENSTOF

Schrijf je in voor de maandelijkse Sterrenstof-nieuwsbrief en blijf op de hoogte.