EEN ONGELOFELIJK BELANGRIJK EN WAARGEBEURD VERHAAL OVER GELUK ENZO 9+

Als de juffrouw aan de kinderen vraagt wat ze willen worden als ze later groot zijn, zegt Eric: ‘Gelukkig.’ Hij meent wat hij zegt. Maar wat is ‘gelukkig’ eigenlijk? Hoe word je dat? Wat is ervoor nodig? En wie leert je wat het is?

 

Eric vindt zijn antwoorden niet thuis, niet op school en niet op de universiteit. Van wat hij daar leert wordt hij vooral hartstikke onzeker. Dalen worden pieken als Eric op een fiets beland en zijn zinnen zet op La Route des Grandes Alpes: hij wil 650 kilometer over 14 Alpenbergen fietsen, in één ruk, zonder te slapen. Eric beleeft een groot avontuur vol spraakmakende ervaringen en belangrijke inzichten.

 

Zijn houvast? Eric is gemaakt om te Eric-en.

 

De theatervoorstelling Een ongelofelijk belangrijk en waargebeurd verhaal over geluk enzo is ontstaan in samenwerking met jeugdtheaterplatform Wildpark. Met regie van Annemiek Nienhuis en spel van Eric Mijnster.

BOEKINGEN

Theatervoorstelling

boekingen@ericmijnster.nl

REACTIE

“Eric Mijnster brengt Een ongelofelijk belangrijk en waargebeurd verhaal over geluk enzo met overtuiging en veel contact met de kinderen in de zaal. Het is een aantrekkelijke TED-talk-achtige performance, met een achterdoek dat de mogelijkheid geeft van projecties van heldhaftige en inspirerende foto’s en een grafische verbeelding van de fietstocht.”
– Dick van Teylingen, Theaterkrant