Na een paar dagen AGU-fotoshoot in de Dolomieten heb ik sterk het vermoeden dat scherpschutters Wouter Roosenboom en Irmo Keizer de reïncarnaties zijn van Vincent van Gogh en Rembrandt van Rijn zijn. Op de platen sta ik weliswaar afgebeeld als bananeneter terwijl ik midden op de dag wacht, maar de kunstzinnige overeenkomsten zijn onmiskenbaar. Cameraman Wouter Boes schaar ik ook in dat rijtje. De Piet Mondriaan van het bewegende beeld stuurde drones de lucht in om het ene na het andere lijnenspel te vangen op video. Ik zou deze shot zo pontificaal aan mijn muur hangen.

Inmiddels is de drone weer geland. Net als ik. Hoe het met me is? Prima! Ik heb een week niet aan mijn achillespees proberen te denken en sloot de trip in Noord-Italië af met een praktisch pijnvrije dag in het zadel. Na terugkomst heb ik direct twee uur heel rustig gepeddeld, zonder gesukkel. Morgen doe ik dat wederom.Overmorgen ga ik op bezoek bij SportMedisch Centrum(SMC) Tilburg voor een check-up en dan gaat het licht voor la Route des Grandes Alpes (nog 11 dagen) definitief op groen of rood. Op dit moment zegt alles in mij dat ik goed uit de verf kom. Morgen meer!