‘Such a universal story!’ zei een van de studenten na afloop van de voorstelling bij Fontys Pulsed. Er zaten 14 nationaliteiten in de zaal.

Iedereen heeft een stem van binnenuit en die stem wil bij iedereen gehoord worden. De vraag is of je die stem herkent en ernaar durft te luisteren. Want luisteren naar die stem betekent misschien dat je het onbekende betreedt. Dat je jezelf uitspreekt. Dat je iets gaat doen waar anderen iets van vinden. Dat er angsten in je zichtbaar worden. En ga dat maar eens aan. Maar áls je het doet, dan gaan er deuren open op plekken waar voorheen alleen maar muren waren. Dan word je gedragen. Dan ervaar je eenheid.

Pak de regie en laat je bewegen door wat het meest natuurlijk voelt. Je mag er zijn zoals je bent! Thanks Fontys voor het delen van die boodschap ??.