Lieve mensen,

Zondag stond ik met mijn voorstelling in Broek op Langedijk en er zat o.a. een meisje van 9 jaar in de zaal. Meteen na afloop stelde ze me geëmotioneerd een vraag, daarna praatten we samen nog even na. Ze was zo aan, zo puur, zo authentiek, zo on-ge-lo-fe-lijk wijs. Tegelijkertijd ook zo verward door de wereld waarin ze terecht is gekomen ?‍?. En ze voelde het helemaal. Ze begreep elk woord over het luisteren en volgen van de stem van binnenuit. Herkenning. Herinnering. Bevestiging. Dat is het. Ze voelde het. Ze wist het. Ze weet het.

Als we om ons heen kijken, dan lijkt de wereld zowat als puzzelstukjes uit elkaar te vallen. Maar dat is niet. De chaos maakt iets in ons voelbaar. Het maakt voelbaar wat we níét willen en het opent de ogen voor wat we wél willen. Hoe bewuster we ons daarvan worden, hoe bewuster de keuze is die we maken. De keuze voor angst ?, frustratie ? en slachtofferschap ? – waarmee we de macht buiten onszelf leggen – of de keuze voor liefde ?❤️?.

De wereld om ons heen is een reflectie van die keuze.

Tijdens de voorstellingen van de afgelopen maanden merk ik dat er meer en meer en meer en meer bewustzijn is en ik ben superdankbaar dat ik anderhalf uur met de mensen in de zaal mee mag reizen. Ook met dat prachtige lichtwezen afgelopen zondag: zo jong in mensenlevens, zó zuiver in bewustzijn. En zij was niet het enige. Ook niet de enige van 9 jaar. We zijn hier en we zijn met heeeeeel veel ?. Stem af op liefde, sta voor wie je bent en shine shine shine ✨. Dat is de uitnodiging. Dit is het moment.