VOOR WIE?

Ben jij tussen de 13 en 21 jaar en herken je jezelf in het woord nieuwetijdskind of hooggevoelig? Of loop je met vragen als: Hoe werkt deze wereld? Waarom doen mensen zo tegen elkaar? Wat is mijn plek op deze planeet? Of ga je gewoon helemaal aan van een avontuur in de bergen en voel je aan alles dat je mee wilt? Dan is dit De Hike Van Je Leven!

WAARHEEN?

Het avontuur brengt je in de Vanoise in de Franse Alpen. Een schitterend gebied waar Alpische weiden zich afwisselen met rotsige bergflanken. We hiken in totaal 4 dagen. Elke dag lopen we tussen de 4 en 5 uur en leggen we ongeveer 10 kilometer af. Daarmee is de route ook goed te doen voor mensen die nieuw zijn met hiken door de bergen.

JE GIDSEN

Eric begeleidt de reis samen met Sophie Kleeven. Samen beleefden ze al veel avonturen in de bergen. Eric werkte vier jaar met jongeren in het democratisch onderwijs en Sophie begeleidt momenteel jongeren die uit het onderwijssysteem gevallen zijn. Beide horen ze de roep om jonge mensen in contact te brengen met de magie van de bergen én met gelijkgestemden.

WAT NEEM JE MEE?

Je neemt twee sets kleding mee: één voor tijdens het hiken en één voor bij de hutten. Denk bij de kleding voor tijdens het hiken in laagjes, zoals hiernaast in de video wordt uitgelegd. Je hebt ook een slaapzak, rugzak en wandelschoenen nodig. Hier vind je de volledige paklijst. Veel inpakplezier!

INSCHRIJVEN

Wil je mee met De Hike Van Je Leven? Stuur Eric en Sophie dan een bericht met je naam, leeftijd en waarom je mee wilt naar eric@ericmijnster.nl. We nemen contact met je op om alles af te stemmen en jouw vragen te beantwoorden. Als het dan nog steeds goed voelt, gaan we samen op avontuur!

ERIC MIJNSTER

Blijf o.a. op de hoogte van openbare optredens:


CONTACT

boekingen@ericmijnster.nl