Afgelopen vrijdag stond ik in Parktheater Eindhoven. Met de Dutch Happiness Week in volle gang deelde ik mijn theatrale lezing Alles kan. Wauw. Wat. Een. Avond. Des te meer omdat ik iets fenomenastisch mocht onthullen: samen met jeugdtheaterplatform Wildpark ga ik een theatervoorstelling maken van mijn verhaal en boodschap! Een ongelofelijk, belangrijk en waargebeurd verhaal over geluk enzo, voor kinderen en volwassenen. Première: 27, 28 en 29 september. Ticketverkoop start in mei. Daarover later meer.

DOE BUSINESS
Daarnaast is DOE040 onlangs een inspirerend platform begonnen. De afgelopen vijf schooljaren hebben we kennis en ervaring opgedaan met leren vanuit intrinsieke motivatie, en het is tijd om dat door te geven. Omdat wat wij meemaken te opzienbarend is om voor onszelf te houden. Zo breng ik via DOE Business onder andere, samen met een paar leerlingen, een interactieve lezing over democratisch onderwijs.

IN HET DIEPE
Tenslotte ga ik volgende week iets doen waar ik al even naar uitkijk. Wie mijn theatrale lezing onlangs heeft gezien, weet dat mijn verhaal inmiddels meerdere muzieknummers rijk is. Zondag rij ik naar mijn tweede thuis la Plagne om een clip op te nemen voor één van de nummers: In het diepe.