Alles wat je denkt bij het lezen van deze titel klopt. Daarom zet ik even alle chaos op een rijtje. Begin deze week verscheen ik andermaal op Tilburg.com, het online portaal van mijn thuishaven. Via het platform hou ik stadsgenoten tegenwoordig op de hoogte met betrekking tot mijn voorbereidingen voor la Route des Grandes Alpes. Dat is mooi! Daarnaast vind je me momenteel met een diepte-interview in het maandelijkse magazine van de Universiteit van Tilburg: de Univers. En gisteren stond ik daar op de campus met mijn workshop living the dream. Tijdens het Februaricongres mocht ik laten zien wat er allemaal mogelijk is in het leven, dat blijft geniaal. Bovendien kon ik direct een Univers meenemen, dubbele bingo. Vanavond woon ik zelf een inspiratiesessie bij. Samen met collega-BikeWriter Nynke de Jong ga ik los bij een optreden van Typhoon. Met het Nederlandstalige hiphop album Lobi Da Basi heeft de woordkunstenaar zich in alle hitlijsten laten zien en zijn performance staat garant voor kippenvel. Ik heb m’n outfit er al voor uitgekozen. Gisteren viel dit ongekend briljante T-shirt in de brievenbus. Kim Bruining brengt met ChickFietst.nl een ‘Blog en webshop voor stoere fietschicks,’ maar nu dus ook een beetje voor mannen. Wat heet, dit shirt is instant favorite. Het gaat pas uit als ik groen, groot en beestachtig sterk word.