Hoe vind ik mijn flow

Na een jeugdvoorstelling stapt er een meisje op Eric af. Ze vraagt: ‘Hoe vind ik mijn flow?’ Dit boek is zijn antwoord. Op 3 september 2023 komt het uit. Door het boek alvast te bestellen help je mee het te realiseren. Doe je mee?

Lees meer
‘Hoe vind ik mijn flow?’ Die vraag stelde een meisje na afloop van een voorstelling aan Eric Mijnster (1988). De vraag werd een trouwe reisgenoot en leidde tot deze praktische gids voor een leven van binnenuit. Met een duidelijk stappenplan, verhelderende oefeningen en tot de verbeelding sprekende anekdotes neemt Eric je mee op reis: jouw reis.

Eric is bekend van zijn boek Het geluksgevoel en de documentaire Omdat ik het wil en speelt veelgevraagde voorstellingen over luisteren naar de stem van binnenuit in het onderwijs, bij organisaties en in theaters. Hij werkte vier jaar in het onderwijs waar hij jongeren begeleidde om hun eigenheid vorm te geven. Met dit boek wijst hij jou de weg, zonder te vertellen waar je heen moet gaan.

Intentie: €5000,-
42%

Intentie: €5000,-
42%

BIJ JE THUIS

Met Het geluksgevoel neemt Eric zijn publiek met doorleefde anekdotes, oogstrelende beelden en live muziek mee op zijn ongelofelijke reis. Zo laat hij je stilstaan bij de vraag ‘Wat wil je écht?’ Eric speelt de voorstelling door het land en misschien binnenkort bij jou in de huiskamer. Trommel je vrienden en familie op voor een onvergetelijke avond en help mee met de realisatie van het boek.

Meer weten?
Wat als de stem van binnenuit roept om in beweging te komen? En wat als dat betekent dat je voor jezelf gaat staan, ongeacht wat iemand anders daarvan vindt? En wat gebeurt er als je die stap zet? Precies dáár gaat de voorstelling Het geluksgevoel over.

Als Eric zijn stem van binnenuit ontdekt en gaat volgen, brengt hem dat over de bergtoppen van Europa. Zo fietst hij 650 kilometer over 14 bergen non-stop, zonder te slapen. Vervolgens verkoopt hij al zijn spullen om voor onbepaalde tijd in een bus in de bergen te wonen. Na ruim een jaar busleven keert hij terug naar Nederland om zijn avonturen en ontdekkingen te delen.

Met Het geluksgevoel neemt Eric zijn publiek met doorleefde anekdotes, oogstrelende beelden en live muziek mee op zijn ongelofelijke reis. Hij laat je stilstaan bij de vraag ‘Wat wil je écht?’ en inspireert om in beweging te komen. De voorstelling geeft mensen handvatten en vertrouwen om meer in hun kracht te staan.

Hoe werkt het?

Zodra de bestelling is geplaatst, neemt Eric contact met je op om af te spreken waar en wanneer de voorstelling plaatsvindt. De boeken Hoe vind ik mijn flow? komen naar je toe zodra ze uit zijn.

DE BOEKPRESENTATIE

Op dit moment werkt Eric met een team van S2 Uitgevers aan de realisatie van Hoe vind ik mijn flow? Bij S2 investeert de schrijver zelf in het maken van het boek, vandaar deze crowdfunding. Over het proces van corrector, naar vormgever, naar drukker, naar jou, deelt Eric via social media. Op 3 september 2023 komt het boek uit. Kom naar de boekpresentatie en help mee het boek te realiseren.

Hoe werkt het?
De details van de boekpresentatie zijn nog niet bekend. In augustus krijg je bericht over het tijdstip en de locatie. Op 3 september wordt het boek Hoe vind ik mijn flow? persoonlijk aan je overhandigd.